Over ons

Welkom bij Bakkerij van de Velde.

Winkel Zuidlandstraat 24 TerneuzenBij Bakkerij van de Velde zit je gebakken, want nergens krijg je lekkerder, verser en ambachtelijker brood en banket dan daar. Logisch, want daar zijn de echte specialisten voor brood en banket. Elke dag zetten de warme bakkers van bakker van de Velde hun beste beentje voor om hun klanten te verwennen en te verrassen met kraakverse, gezonde producten, die niet alleen voeden, maar vooral ook verwennen.

Je raakt niet uitgekeken bij bakkerij van de Velde. Ze hebben een groot brood- en banketassortiment. Van stevig Vollerkorenbrood of desembrood tot smakelijk zacht tijgerwitbrood of kruidenbrood. Van een heerlijk knapperig mini stokbroodje tot een heerlijke Belgische roomboter koffiekoek. Van zalige bolussen tot feestelijk smulgebak. Met steeds weer nieuwe lekkere creaties van smaak, vorm, ingrediënten en kwaliteit.

De bakkers van bakkerij van de Velde zijn ambachtslieden met hart voor hun product en verstand van zaken. Van grondstof tot eindproduct. De bakker zet zijn beste beentje voor, zodat zijn producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. De zorg waarmee de bakker zijn producten omringt, krijgt een vervolg in de winkel. Daar kun je rekenen op persoonlijke bediening en een goede service.

winkel Alvarezlaan 2 Terneuzen