Over ons

Welkom bij Bakkerij van de Velde

Winkel Zuidlandstraat 24 Terneuzen


Bij Bakkerij van de Velde zit je gebakken, want nergens krijg je lekkerder, verser en ambachtelijker brood en banket dan daar. Logisch, want daar zijn de echte specialisten voor brood en banket. Elke dag zetten de warme bakkers van bakkerij van de Velde hun beste beentje voor om hun klanten te verwennen en te verrassen met kraak verse, gezonde producten die niet alleen voeden, maar vooral ook verwennen.

Je raakt niet uitgekeken bij bakkerij van de Velde. Ze hebben een groot brood- en banketassortiment. Van stevig vollerkorenbrood en desembrood tot heerlijk zacht tijgerwitbrood en kruidenbrood. Van een lekker knapperig mini stokbroodje tot een heerlijke Belgische roomboter koffiekoek. Van zalige bolussen tot feestelijk smulgebak. Met steeds weer nieuwe, heerlijke creaties van smaak, vorm, ingrediƫnten en kwaliteit.

De bakkers van bakkerij van de Velde zijn ambachtslieden met hart voor hun product en verstand van zaken. Van grondstof tot eindproduct. De bakkers zetten hun beste beentje voor, zodat de producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. De zorg waarmee de bakkers de producten omringen, krijgt een vervolg in de winkel. Daar kun je rekenen op een persoonlijke bediening en een goede service.

Winkel Alvarezlaan 2 Terneuzen